• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

lustrumlogo met achtergrondZaterdag 11 april wordt een hele feestelijke dag op sportpark De Meerpaal!

De Houten Dragons vieren de opening van het honk- en softbalseizoen én de recente verkiezing tot honk- en softbalvereniging van het jaar. En dat in het jaar waarin de vereniging ook nog eens 15 jaar bestaat en dus haar derde lustrum viert!

 We vieren dat als vereniging graag met alle leden, oud-leden, belangstellende inwoners uit Houten en omgeving en vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties die graag met onze vereniging willen kennismaken. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt en/of nieuwsgierig is naar Beeball, honkbal of softbal is van harte welkom op De Meerpaal.

Er is de hele dag van alles te doen en te zien. Wat te denken van een demonstratie wedstrijd slowpitch ?n een reeks van drie softbalwedstrijden op topniveau van het Nederlands heren softbal team (Travel Team)! Maar onderschat ook het plezier niet dat van een Beeball wedstrijd van onze jongste jeugd afspat. Ondertussen kan jong en oud meedoen aan de Spelen: een alternatieve zeskamp waaraan je individueel of als team kunt deelnemen. En is er een kennismakingsmarkt waarop iedereen zich kan informeren over de vereniging. Je kunt daar ook in andere opzichten aangenaam vertoeven. Laat bijvoorbeeld een foto van jezelf maken als honkballer! Het Dragonslogo (of iets anders) op je wang laten schminken is natuurlijk ook een must! Of eet er een lekkere wafel.


Middelpunt ?n hoogtepunt van de dag is natuurlijk de uitreiking van de 'oorkonde' waaruit blijkt dat de KNBSB ons onlangs heeft verkozen tot honk- en softbalvereniging van het jaar.

Het programma ziet er om precies te zijn als volgt uit:
10.00    Opening
10.00    Beeball wedstrijd Vuurdraken (veld 3,  ?Beeballveld?)
10.00    Training  van het Travel Team Oranje Heren Softbal (veld 2, ?softbalveld?)
10.30    Opening kennismakingsmarkt en start van de Spelen 
11.00    Eerste wedstrijd Travelteam (veld 2, ?softbalveld?)
Verenigingvhjaar
13.00    Houten Dragons honk- en softbalvereniging van het jaar!
?    Karen Vroonhof bestuurslid Breedtesport KNBSB
?    Michel Hooiveld voorzitter Houten Dragons
?    Kees van Dalen wethouder  gemeente Houten

13.00    Tweede wedstrijd Travelteam
13.30     Demowedstrijd Slow pitch (veld 1, ?honkbalveld?)
15.00     Derde wedstrijd Travelteam (veld 2, ?softbalveld?)
16.00     Prijsuitreiking Spelen prijsuitreiking actie Jantje Beton
16.30     Einde open dag

Als je op de hoogte wilt worden gehouden van eventuele aanpassingen in het programma kun je een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je wordt dan per e-mail op wijzigingen geattendeerd.

De Houten Dragons staan en gaan voor Samen met Plezier Presteren. Dat motto vormt de leidraad van het door de vereniging gevoerde beleid en is dan ook de titel van het plan waarin dat beleid wordt beschreven. Voor meer informatie zie deze pagina op de website.