• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Met ingang van maandag 7 juli 2014 jongstleden heeft de Algemene Ledenvergadering van HSV Houten Dragons twee nieuwe bestuursleden aangewezen.

Michel Hooiveld, voormalig secretaris, is unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Met dankzegging aan voormalig voorzitter Ivar Hoogenboom voor de afgelopen paar jaar heeft Michel de taak aangenomen. Zijn speerpunten zullen zijn groei van de vereniging, het blijven behartigen van de breedtesport en doorontwikkelen van commissies.


Leander van der Spek is de nieuwe secretaris. Hij verwierf het vereiste aantal stemmen in de eerste stemronde waarin op drie uitstekende kandidaten kon worden gestemd . Tijdens zijn presentatie gaf hij aan zich met name graag te willen inzetten voor een geleidelijke groei van de club als breedesportvereniging waarin zoveel mogelijk mensen op een bij hen passend (ambitie)niveau kunnen sporten, de bijbehorende voortgaande professionalisering van het technisch kader ?n de ontwikkeling van een bestuursstijl en interne organisatie waarin 'ruimte geven', 'vertrouwen' en stimuleren centrale begrippen zijn.

De twee andere kandidaten Anja Rietveld en Dave Chatelain worden hartelijk bedankt voor hun getoonde interesse, hun inzet en visie op de vereniging. Het nieuwe bestuur hoopt nog lang van hun inzichten en inzet gebruik te kunnen maken.


De huidige penningmeester, Marc Hollman, heeft aangegeven nog aan te willen blijven tot in een volgende termijn. Hiermee blijft het bestuur voorzien van een solide financi?le man die binnen onze vereniging een gezonde kosten-baten balans representeert.

De eerst volgende bestuursvergadering zal nog voor de zomervakantie plaatsvinden. Indien er vragen of opmerkingen rondom de bestuurswissel zijn kunt u deze richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leden kunnen via hetzelfde adres het verslag van de ALV van 7 juli bij de secretaris opvragen.

 

nieuwbestuur