• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

 

 Ivm maatregelen door het coronavirus is dit toernooi gecancelled.

 

 

UPDATE 16-01: Ons toernooi is vol! Het is weer gelukt. Met leuke teams gaan we een top toernooi spelen. een paar oude bekenden, maar ook nieuwe teams: Herons Heroes, Slowpetrels, Quick Rocks, Boracheros, The All Stars, United Brothers and Sisters, Blue Lightning en natuurlijk onze eigen Dragons Squad. We hebben er weer zin in. Laat de lente maar komen! 

 ***

Beste Slowpitchvrienden,

Het is weer zover! Op zaterdag 21 maart 2020 organiseren wij wederom ons Warming up mixed slowpitch toernooi.

Iedereen is welkom – van beginners tot gevorderden, het enige wat wij vragen is je aan te passen wanneer jouw team vele malen sterker is dan jouw tegenstander. Dat is wel zo leuk én sportief!

Ik hoop dat we dit jaar op ons toernooi weer nieuwe teams mogen verwelkomen, want hoe meer teams slowpitch spelen des te meer wedstrijden wij kunnen spelen en hopelijk ook meer teams zich inschrijven in de korte competitie.

Hoe dan ook 21 maart belooft een mooi begin van een nieuw slowpitchjaar te worden.

Inschrijven kan via deze link. Ook dit jaar vragen wij weer een kleine bijdrage in de tegemoetkoming van de kosten. Deze staan vermeld op het inschrijfformulier.

Wij hebben er weer heel veel zin in, hopelijk jullie ook? Je kunt je nu al inschrijven, wacht niet te lang want vol = vol.