• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Misschien heb je hem al een keer ontmoet: Aad Harmsen. Aad heeft binnen de honkbal een lange staat van dienst, onder andere als oprichter en langdurig secretaris van Vennep Flyers en als bondsscheidsrechter. Sinds Aad van Nieuw Vennep naar Doorn verhuisde krijgt Houten Dragons een steeds grotere plek in zijn hart. Regelmatig zie je hem bij de wedstrijden van onze H1. Soms ook uitwedstrijden, zoals onlangs uit tegen Tex Town Tigers.

pasfoto10 002 Aad Harmsen


Aad kon natuurlijk ook niet ontbreken bij Houten Dragons H1 tegen Vennep Flyers. Bij die wedstrijd, die Houten uiteindelijk mede door staken vanwege de laaghangende zon won, had Aad zo nu en dan ook wel een goed woord over voor zijn oude liefde.


Aad draagt onze club zo’n warm hart toe, dat hij tijdens die wedstrijd een zeer degelijke, gloednieuwe grastrimmer van Bosch meebracht. Met extra accu en extra draad. Hiermee kunnen we op een fatsoenlijke manier het gras kort houden onder de banken rond Veld 1. Iets wat we zelf moeten doen, omdat de maaiers van de gemeente hier niet bij kunnen.
We gaan deze grastrimmer met plezier gebruiken en zien Aad Harmsen vanzelfsprekend graag bij onze wedstrijden.


Bedankt Aad!


Will Mossink