• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Scoorderscursus

Cursus Scoren

Niet alleen spelers en scheidsrechters bereiden zich actief voor op het komende seizoen, maar natuurlijk ook degene die tijdens de wedstrijd de score bijhoudt.

Het ziet er altijd best ingewikkeld uit cirkeltjes en punten maar wat betekenen die nou?

Om het te leren of om je scoorders kennis weer even bij te spijkeren organiseren wij weer een cursus scoren.

Deze keer omvat de cursus 2 avonden waarbij Ab ten Have de kneepjes van het scoren gaat bijbrengen.

Een buitenkansje want de cursus bieden wij gratis aan. Tenslotte zijn jullie ouder(s)/verzorger(s) bijna allemaal wel een keer aan de beurt om het wedstrijdverloop bij te houden.

Meld je daarom aan voor deze 2 avonden in maart, dan starten ook weer de oefenwedstrijden en kan je gelijk het geleerde in praktijk brengen als je naar de wedstrijd van je zoon of dochter aan het kijken bent.

Overigens is deze cursus niet alleen voor ouder(s)/verzorger(s); ook jij als speler bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Met deze cursus vergroot je ook je spelinzicht dat is gelijk mooi meegenomen toch?

De cursus wordt gehouden op de Meerpaal in de MFA (vergaderruimte) op

Donderdag 9 en 16 maart van 19.30 – 21.30 uur (de cursus omvat 2 avonden).

Meedoen? Hartstikke leuk! Meld je dan even aan via deze link:

https://forms.gle/6v8xbF96NhiZUwuj6

 

Wil je graag een cursus Scoren volgen maar je kunt niet op 9 en 16 maart. Geen probleem via de KNBSB kan je ook online een cursus Scoren volgen. Zie deze link voor meer informatie en de kosten: https://www.knbsbshop.nl/webshop/alles/detail/75/scorer-1---digitaal.html

Heb je nog vragen neem dan even contact op met Joyce Schabracq: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

(wanneer je je al hebt aangemeld dan hoef je het niet nogmaals te doen)