• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v1.png

Seizoensafsluiting

Aan alle leden en ouders van leden en vrijwilligers van de Houten Dragons,

Graag willen we jullie uitnodigen om samen met ons het seizoen (en het jaar) af te sluiten. Dit willen we doen op zaterdag 10 december vanaf 16:00 uur op de Meerpaal.

We willen natuurlijk van deze gelegenheid gebruik maken om onze kampioensteams en de teams die gepromoveerd zijn hartelijk te feliciteren met de sportieve prestatie. 

Ook onze vrijwilligers zullen in het zonnetje gezet worden. De vereniging kan immers niet bestaan zonder deze toppers.

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog een hapje en wat leuks.

 

 

Hier ben jij toch ook bij? Geef je snel op (uiterlijk 30 november) via onderstaand formulier. Als je niet kan verzoeken we je toch om het formulier in te vullen en aan te geven dat je niet kan. Dit formulier heb je sneller ingevuld dan dat je een rondje om de honken bent gerend, dus doe het meteen!

Een speciale oproep aan de ouders van leden. Ook jullie zijn uitgenodigd op onze afsluitdag! Ook als je nog wat minder bekend bent met de vereniging is dit een erg leuke dag om bij te wonen en onze leuke vereniging te leren kennen.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__q4xm_9UOVIyRjIwN0M2VExQVUY5S0RFNkJWQk1QNS4u

De activiteiten zullen rond 20:00 uur afgelopen zijn, maar de Meerpaal blijft natuurlijk langer open als je nog wil blijven hangen. We hebben best wat activiteiten op de agenda staan en we willen jong en oud de gelegenheid geven om er een leuke dag van te maken. Graag willen we je daarom wel verzoeken om op tijd aanwezig te zijn.

Tot dan!

Activiteitencommissie Houten Dragons