• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Web_Banner_Streamer_Week_Van_De_Scheidsrechter_2023_v1.png

Matthijs Monster atletiek

Matthijs Monster, voorzitter van Stichting Atletiek Houten,
staat letterlijk en figuurlijk al in de startblokken.

Van het Bestuur van de Stichting Een Leven Bewegen ontvingen wij de volgende aankondiging:

Na een aanloop van vijf jaar gaat het nu toch echt gebeuren: de aanleg van atletiek faciliteiten voor Hellas Houten op ons mooie sportcomplex De Meerpaal. Nadat de Gemeenteraad in januari 2022 akkoord heeft gegeven op de aanleg en financiering van de faciliteiten is onlangs de aanbesteding succesvol afgerond. Komende zomer zal er dan ook hard gewerkt worden om het handbalveld om te bouwen en te vervangen door een volwaardige 60 meter sprintbaan met verspringbak, hoogspring faciliteiten en voorzieningen voor kogelstoten en speerwerpen.

Hellas Houten legt de atletiekbaan niet alleen voor zichzelf aan, maar stellen deze ook beschikbaar aan ander gebruikers van De Meerpaal; de fysiotherapie en in nader overleg HC Houten en HSV Dragons. Verder hopen de initiatiefnemers dat de faciliteiten een aantrekkingskracht zullen hebben op de grote loop community van Houten en dat ze vele nieuwe leden en trainers mogen verwelkomen.

De werkzaamheden starten in de week van 26 juli en zullen naar verwachting half september afgerond zijn. De komst van Hellas Houten en wordt door ons gezien als een mooie en welkome aanvulling voor De Meerpaal welke mooi samenvalt met het 10-jarig bestaan van De Meerpaal.

Bestuur St. Een Leven Bewegen