• 2_slide-10.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2022.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2022.png
  • HD_Vriendjesdag_2022.png

Afsluitdag 1

Onder het adembenemende schouwspel van een schitterende dageraad togen op zaterdag 23 oktober een aantal noeste vrijwilligers aan de slag om de voorbereidingen te treffen voor de slotdag van ons seizoen. Het eerste en enige feestje dat echt doorgang kon vinden dit jaar. En een feestje werd het dan ook.

 

Afsluitdag 10Afsluitdag 4

Afsluitdag 3In de ochtend was de jongste jeugd aan de beurt. Verdeeld over verschillende teams met een mixed samenstelling hielden ze een heuse zeskamp, waarbij het echt aankwam op behendigheid en samenwerking!

 

 

 

 

Afsluitdag 2

Afsluitdag 5

Afsluitdag 6

Afsluitdag 7

Afsluitdag 8

Afsluitdag 9Afsluitdag 26

 

Afsluitdag 11Afsluitdag 12

 

Het ochtendprogramma werd afgesloten
met een lunch van pannenkoeken die door
een aantal ouders zelf waren gebakken.
Wat een klus, maar echt smullen!

 

 

 

 

 

 

Uiteraard was er voor alle deelnemers aan het eind een kleine surprise, waarbij er voor het winnende team van de zeskamp nog extra een unieke jubileum sleutelhanger aan was toegevoegd.

Afsluitdag 14

Afsluitdag 15

 

In de middag konden de junioren en senioren aan de slag. Zowel voor honkbal als softbal waren er wederom mixed teams samengesteld en werden er onderling een aantal wedstrijden gespeeld, onder toezicht van onze clubscheidsrechters.

Afsluitdag 16Afsluitdag 27

 

De wedstrijden werden afgewisseld met een soort stormbaan langs een gedeelte van het zeskamp parcours. Ook hier konden de teams belangrijke punten verdienen voor de uiteindelijke ranglijst bij de dagafsluiting. En fanatiek dat waren ze zeker!
Afsluitdag 28Afsluitdag 30

Afsluitdag 19

 

Na afloop was er voor de winnende teams bij zowel het honkbal als het softbal een heerlijke taart beschikbaar.

Afsluitdag 17

Afsluitdag 18

Na het sportieve gedeelte moest natuurlijk ook de innerlijke mens een keer aan de beurt komen. Erick en Tineke demonstreerden hun vaardigheden op de barbecue met als resultaat dat er voor alle aanwezigen weer een goed verzorgde maaltijd tevoorschijn werd getoverd. Dank aan de koks en de cateraar!

Afsluitdag 21

Afsluitdag 22

Afsluitdag 20

De stemming zat er goed in en daar profiteerde Karin van door eindelijk de reeds lang aangekondigde pubquiz te kunnen presenteren. Met een mooie mix van vragen werd er ook hier fanatiek gestreden om de uiteindelijke overwinning. Niets en niemand werd er gespaard en links en rechts werden er zelfs elektronische hulpmiddelen ingezet (al was dat eigenlijk niet toegestaan).

Na het juryberaad, waarbij ondertussen door alle deelnemers gezamenlijk de van HCH geleende tenten weer werden gedemonteerd en opgeruimd, volgde hier ook de prijsuitreiking waarbij er voor het winnende team een prachtig verrassing pakket was samengesteld met vele lekkernijen met voor elk wat wils.

Afsluitdag 24

 

Zowel de organisatie als de deelnemers konden terug zien op een prachtige dag, een prima sfeer en een bijzonder sportief gebeuren. Een seizoen afsluiting waardig!


Het enige smetje op de dag was wellicht de vervelende blessure die Felicia opliep tijdens het sportieve gedeelte en waardoor zij zich gedwongen zag te melden bij de huisartsenpost op het St. Antonius in Nieuwegein. Zij had zich beslist een andere afsluiting van de dag gewenst. Uiteraard wensen wij Felicia een voorspoedig en goed herstel!