• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Zoals inmiddels bekend vragen we alle bezoekers van De Meerpaal zich te registreren bij binnenkomst op het complex. Om deze registratie makkelijk te laten verlopen gelden daarbij de volgende regels:

 Registratie bezoek Meerpaal 11. Als speler, lid van begeleidingsteam hoef je NIET te registreren via de QR code op je normale trainings- en wedstrijddagen. We weten dan dat je er was en nemen je hele team mee in communicatie bij een besmetting. Voor alle duidelijkheid: Dit geldt ook voor de ons bezoekende teams voor een wedstrijd. 

2. Als scheidsrechter hoef je NIET te registreren op de momenten dat je als scheidsrechter staat ingedeeld.

3. Als je als spelend lid of begeleider op andere momenten de club bezoekt bijvoorbeeld voor een bijeenkomst, het kijken naar wedstrijden op andere dagen dan je eigen speeldag moet je WEL registreren via de QR code.

4. Alle overige bezoekers (bijv. alle toeschouwers zowel thuis- als uitpubliek) moeten ALTIJD registreren via de QR code.
 
Het is ook nog steeds mogelijk jezelf of bijvoorbeeld een kind van tevoren aan te melden. Dat kan zelfs tot 2 dagen van tevoren. Registreren kan via https://www.hchouten.nl/registratie/, je ontvangt dan direct een mailtje dat je geregistreerd bent. 
 
Dank voor jullie medewerking!