• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2021.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2021.png

Ja hoor, het staat er echt!Dragons smiley
Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om de competitie te hervatten, of beter te beginnen want er was nog geen wedstrijd gespeeld. Natuurlijk zaten we er met spanning op te wachten, en toch kwam het goede nieuws nog onverwachts.  De afgelopen weken is er door de bond dan ook keihard gewerkt aan de protocollen voor honkbal en softbal op basis van versoepelingen die zij aan NOC*NSF en de overheid voorgesteld hebben en die nu dus ook door de overheid doorgevoerd zijn.

Op de site is het competitieschema voor alle teams tot aan de zomerstop, die dit jaar maar drie weken duurt, al weergegeven.
Hopelijk volgt de rest nu ook snel.

Voor alle duidelijkheid: er kan normaal gespeeld worden, zonder beperkingen, echter buiten de wedstrijden en het veld gelden nog steeds de afgesproken corona-maatregelen. Deze protocollen kunnen jullie nalezen via de volgende link Sportprotocollen. Doet dit ook echt even, er staan veel nuttige zaken in die wellicht al weer wat waren weggezakt.

15 meterOok het publiek is weer welkom op ons sportpark, en ter geruststelling: ook de kantine is weer open!
Voor het publiek geldt wel dat ook zij zich aan de regels moeten houden, dus als je ziek bent of twijfelt blijf je thuis en kom je wel dan hou je sowieso 1,5 meter afstand tot elkaar.
Daarnaast is geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, niet toegestaan! Maar dat zal zeker geen probleem zijn, we zijn al lang blij dat we weer mogen, dus houden we het gezellig.

Voor de kantine geldt dat deze alleen toegankelijk is vanaf de terraszijde, dus niet via de hoofdingang. Ook de toiletten boven zijn via de kantine bereikbaar. Belangrijk is wel dat wij ons allemaal aan de aanwijzingen van het barpersoneel houden, zij hebben en houden het overzicht. Voor vragen kun je altijd bij hen terecht.

Ook de routing naar onze lockers blijft vooralsnog ongewijzigd, via de achteringang (en aan de voorkant er weer uit).  De kleedruimtes, dus ook de toilet- en douchevoorzieningen, worden voorlopig nog niet gebruikt. Hoewel dat laatste van overheidswege al wel weer is toegestaan, past dit nu nog niet binnen onze logistieke mogelijkheden op de Meerpaal.

Wij wensen iedereen een veilige en sportieve start van het nieuwe seizoen!

 

Let's Play Ball,

but stay save!