• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2021.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2021.png

Beeballdag cancelled

Zoals jullie weten is i.v.m. Corona de Landelijke Beeballdag op 7 juni komen te vervallen.

De KNBSB heeft met alle organiserende verenigingen contact gehad en de vraag gesteld of zij de Beeballdag alsnog in augustus/september willen organiseren of om deze uit te stellen naar volgend jaar.

Wij – de organisatie van de Landelijke Beeballdag - zijn van mening dat in deze onzekere tijd het niet handig is zo’n groot evenement te organiseren. De voorbereiding van dit evenement kost veel tijd en wij vragen ons af of wij in deze tijd voldoende verengingen enthousiast krijgen om hun team in te schrijven en aan de andere kant of wij zelf voldoende vrijwilligers op de been kunnen krijgen.

Daarnaast kunnen wij op dit moment met onze toeleveranciers, sponsoren en andere genodigden geen duidelijke afspraken maken.

Houten Dragons heeft ervoor gekozen om de Landelijke Beeballdag te organiseren in juni 2021.

Dat de Landelijke Beeballdag nu mogelijk ingezet wordt als seizoensafsluiter vinden wij een mooie gedachte, maar wij geven de voorkeur eraan om deze aan het begin van het seizoen te organiseren. Wij zijn blij dat de KNBSB ons samen met de Twins de gelegenheid biedt om in 2021 alsnog de Landelijke Beeballdag te mogen organiseren.

Uiteraard is het voor onze eigen Rookies en Majors mogelijk om mee te doen met de Landelijke Beeballdag in september bij een van de organiserende verenigingen. Je kunt dit aan Joyce – wedstrijdsecretariaat laten weten. Zij zal dan zorgdragen voor inschrijving.

Indien er nog vragen zijn stel deze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..