• 1_slide HD Familietoernooi Blauw 2020.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Vriendjesdag 2018 2.pngVriendjesdag 2018 1

Vrijdagmiddag 8 juni was gezellig druk op De Meerpaal. Bijna 50 kinderen, voornamelijk honk- & softbalpupillen met hun vriendjes en vriendinnetjes hadden zich verzameld om samen hun kunsten te vertonen en de gasten kennis te laten maken met onze mooie sport. Het had de gehele dag geregend maar uitgerekend om vier uur werd het droog. Dat moet wel afgesproken werk zijn geweest.

Na het welkomstwoord van trainer Erick met zijn team, die alle aanwezigen uitleg gaf van het programma van deze middag, werd er begonnen met een gezamenlijke warming-up. Eerst die spieren maar eens losgooien...............

 Vriendjesdag 2018 3

Vervolgens werd de grote groep opgedeeld in vier kleinere groepen die onder begeleiding een aantal circuits met oefeningen gingen aflopen.

Vriendjesdag 2018 4a

Zo werd er geslagen, gegooid, gevangen, gefielded in verschillende variaties en werd het veldgebeuren afgesloten met twee heuse partijen waarin een ieder zijn opgedane vaardigheden kon laten zien. Een heel intensief programma dus en dat was ook wel te merken aan het eind. Moe maar voldaan toog iedereen weer naar het clubhuis.

Vriendjesdag 2018 6

Voldaan? Nou niet helemaal want de grote stapel pannenkoeken die inmiddels op alle spelers en begeleiders lag te wachten was in no time verorberd. Nog een ijsje toe en toen kon men pas voldaan huiswaarts keren.

Het was een leuke, sportieve en gezellige middag en we hopen toch zeker een aantal van de gasten eens terug te zien op onze velden. En dan het liefst in een Houten Dragons tenue natuurlijk!!!

 

 Vriendjesdag 2018 5.png

Onze grote motor achter de vriendjesdag, Tineke, bedankt een aantal van de vrijwilligers voor hun inzet deze dag.
Waar zouden we zijn zonder onze vrijwilligers?!?