• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Trefpunt Houten Rabo Clubkas

Op dinsdag 14 november jl. werd in Theater Aan de Slinger in Houten de uitslag bekendgemaakt van de Rabo Clubkas Campagne 2017. Tijdens deze feestelijke finaleavond waren er alleen maar winnaars. Iedere deelnemende vereniging ging met een mooi bedrag naar huis.

Ook wij als Houten Dragons mochten een mooi bedrag toucheren. De campagne die wij samen met onze vrienden van de Handbal Houten hebben gevoerd heeft zijn succes afgeworpen. En hoe!!!

 

Het gezamenlijke speciaal voor de campagne gemaakte ludieke ondersteunende filmpje werd door de jury beloond met de 'Originaliteitsprijs'. Erick Schabracq van onze sponsorcommissie mocht samen met de voorzitter van de Handbal Houten, Renk Vermeulen, een mooie cheque in ontvangst nemen uit handen van de Rabobank directie. Beiden €500,00!

Originaliteitsprijs in de Rabo Clubkas Campagne!

In totaal deden 206 lokale verenigingen mee, van zangkoor tot scouting en van ijsclub tot hockeyvereniging. Er werd 17.955 keer gestemd door de leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug, 117 hiervan waren op naam van de Houten Dragons.

Hierdoor konden wij nog eens een cheque van €975,27 in ontvangst nemen. Al met al konden wij meer dan tevreden zijn met een resultaat van zo'n bijna vijftienhonderd euro!!!

Alle stemmers worden natuurlijk van harte bedankt. De cheques zullen goed worden besteed.

Speciale waardering gaat natuurlijk uit naar Micha Reij die samen met Anneloes van Assem, Renk Vermeulen (beiden van Handbal Houten) en Leander van der Spek het ludieke (en prijswinnende) filmpje in elkaar heeft gezet.

Handbal Houten Dragons Rabo Cheques