• 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • 7_HD_Web_Banner_Streamer_20Jaar_Ani_GIF_v2.gif

Edragon ei capr is over nagedacht; over gesproken; over geslapen; over gestemd; over gediscussieerd; over gewikt en over gewogen...... En toen kon rond Pasen het ei gelegd worden: We krijgen een derde Senioren Honkbalteam in de competitie dit seizoen!

Jubileumlogo

Afgelopen weekend is er aan alle leden en/of ouders en verzorgers een mail uitgegaan van de jubileumcommissie. Omdat wij signalen kregen dat bij een aantal deze mail in de spam terecht gekomen is zetten we de inhoud hiervan voor alle zekerheid ook even op de site.


MondmaskersNog even en we kunnen hopelijk weer wat meer naar buiten, op ons sportpark wel te verstaan. De gemeente is druk bezig geweest met het prepareren van alle velden en de eerste trainingen zijn al weer hervat. Als we bij elkaar komen doen we dat natuurlijk wel veilig, conform alle richtlijnen. Met gepaste afstand, geen groepsvorming en natuurlijk met het bekende mondkapje voor wie dat van toepassing is. Het hoort er inmiddels gewoon bij en we raken er al aan gewend. Het wordt een sleur, maar het hoeft beslist niet saai te zijn.

teamtassen 1aHet nieuwe seizoen nadert met rasse schreden, de buitentrainingen zijn al weer begonnen en met een beetje geluk gaan we ook weer wedstrijden spelen. De materiaalcommissie heeft er in elk geval voor gezorgd dat elk team straks voorzien is van een nieuwe teamtas.

De nieuwe tassen zijn uitgevoerd in onze eigen clubkleuren en voorzien van ons clublogo. De tassen zijn geleverd door PromoQueen en zien er werkelijk schitterend uit!

Beeball vriendjesdag 21A

Heb jij woensdag onze open Beeball training gemist? Geen probleem, a.s. zondag 28 februari organiseren we van 13.00 - 14.00 uur nog een keer zo'n leuke training.

Beeball vriendjesdag 21

Het is vakantie, het wordt prachtig weer, tijd om lekker naar buiten te gaan en te sporten. Ben jij tussen de 5 en 10 jaar? Dan organiseren wij speciaal voor jou op woensdag 24 februari om 14.00 uur onze Beeball open training middag.

Logo Fysio Activ 2

 

Er is weer een vrijblijvend spreekuur op maandag van 19:30 tot 20:30 uur. U kunt dan langskomen voor een vrijblijvende screening van uw blessure en advies over behandeling hiervan. Dus als u bijvoorbeeld klachten heeft door thuiswerken, aan een oude blessure wil werken of anderszins last hebt, bent u van harte welkom. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden voor een reguliere afspraak.