• 2_slide-10.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2022.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2022.png
  • HD_Vriendjesdag_2022.png

Beeballdag Afbeelding1

Beeballdag Afbeelding2

 

Nog heel even en dan is het zover - het grootste evenement in de Houten Dragons geschiedenis - de landelijke Beeballdag in Houten

Op 12 juni zullen we maar liefst 16 beeball teams over de Houtense vloer krijgen! Dat belooft een enorme superleuke sportieve dag te worden.

annulering vriendjesdag
 
 
 
 
***UPDATE*****
Helaas hebben we door te weinig aanmeldingen moeten besluiten om de Vriendjesdag niet door te laten gaan!
 
Wil je toch komen kennismaken met onze sport? Dat kan via onderstaande link kan je je aanmelden voor 3 gratis proeftrainingen. https://www.houtendragons.nl/index.php/ledenadministratie/proeftraining
Trainen in de wijk 2
Houten Dragons in de wijk. Hoe leuk is dat? Woensdag 18 mei heeft het heren 2 team de aftrap gedaan in park Schoneveld. Het was ontzettend gezellig en ze hadden veel bekijks. Hoe kan het ook anders met zo'n tof team én de avond4daagse!
 
Op onze facebookpagina vinden jullie enkele afbeeldingen en korte filmpjes die laten zien hoe leuk het is om in de wijk te trainen. De Dragons komen naar je toe!!! https://fb.watch/d6fVEraz9L/

Trainen in de wijk

Houten Dragons gaat de wijk in!!

Op verschillende leuke plekken in Houten zal Houten Dragons vanaf dinsdag 17 mei tot en met 30 juni gaan trainen.

Elk team vanaf beeball tot en met senioren zal de wijk in gaan. Zo zullen er teams in het Imkerspark te vinden zijn, op het veldje aan de Distelberm, in Park Schoneveld en en op het grasveld aan het Tiellandspad.

Kom kijken, meedoen kan ook!

Afbeelding8

Zaterdag 19 maart werd in alle vroegte door een aantal enthousiaste vrijwilligers gewerkt aan de opbouw van het eerste deel van het openingsweekend. Enthousiast, want het mocht weer na twee jaren behelpen.

Toch nog een beetje huiverig voor de massaliteit werd het openingsweekend opgesplitst in twee delen. De eerste dag van het weekend was voorbestemd voor de honkbaltak. De tweede dag was volledig voor de fast- en slowpitch softbal.

Van Harte Welkom op de Club – het bruist op de Meerpaal

Picture1Picture2Picture9

Op zondag 15 mei organiseren de 3 clubs van de Meerpaal samen met Bram van FysioActiv een sportieve en gezellige middag waar iedereen van jong tot oud van harte welkom is. Voor wat lekkers wordt gezorgd en ook de muziek is in goede handen van DJ Dean.

Onder begeleiding van bekende(re) sporters worden er op 15 mei tussen 13.00u en 16.00u diverse clinics gegeven.

Helaas, helaas, helaas...
De verwachte weersomstandigheden voor het komende weekend heeft de organisatie genoopt om de voor zondag 3 april geplande Slowpitch interland Nederland - België uit te stellen. Slowpitch Ned Bel


Zodra het weer en de agenda's van alle betrokken partijen dit toelaten zal er een nieuwe wedstrijd gepland worden. Erg jammer want we hadden ons er echt op verheugd.