• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Softbal asp centrals dragons kampioen

De softbal aspiranten van het combi-team Centrals/Dragons mogen zich dit jaar ook kampioen noemen.

Seizoensafsluiting

Aan alle leden en ouders van leden en vrijwilligers van de Houten Dragons,

Graag willen we jullie uitnodigen om samen met ons het seizoen (en het jaar) af te sluiten. Dit willen we doen op zaterdag 10 december vanaf 16:00 uur op de Meerpaal.

We willen natuurlijk van deze gelegenheid gebruik maken om onze kampioensteams en de teams die gepromoveerd zijn hartelijk te feliciteren met de sportieve prestatie. 

Ook onze vrijwilligers zullen in het zonnetje gezet worden. De vereniging kan immers niet bestaan zonder deze toppers.

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog een hapje en wat leuks.

Hier ben jij toch ook bij? Geef je snel op (uiterlijk 30 november) via onderstaand formulier. Als je niet kan verzoeken we je toch om het formulier in te vullen en aan te geven dat je niet kan. Dit formulier heb je sneller ingevuld dan dat je een rondje om de honken bent gerend, dus doe het meteen!

kledingdag2Omdat er veel vraag was naar een mogelijkheid om tweedehands Dragons-kleding aan te bieden en/of aan te schaffen, heeft de Kledingcommissie hiervoor een nieuwe mogelijkheid gecreëerd.

aspiranten 2022 1

Zoals het wedstrijdsecretariaat al vermeld had in haar laatste bericht was het Aspiranten 1 Honkbalteam een van onze kampioenen dit jaar.

Ze moesten er lang voor doorspelen, want er moesten nog de nodige inhaalwedstrijden gespeeld worden, maar uiteindelijk waren zij toch, meer dan terecht, de kampioen van hun klasse. Zeer verdiend mannen en van harte gefeliciteerd.

Eindstanden 2022

De competitie zit er weer op. (Zie onder voor de eindstanden)
We kunnen terugkijken naar een enerverend seizoen -  ook voor het wedstrijdsecretariaat was het een seizoen van pieken en dalen.  Van het terugtrekken van een team tot veel verregende zaterdagen in september. Maar het was het allemaal weer waard, de meeste teams hebben hun competitie lekker uit kunnen spelen en het levert ons maar liefst 2 kampioenen op:

Meerpaal 10 jaarAfgelopen woensdag werd er in het bijzijn van wethouder Ria Frowijn stil gestaan dat ons huidige sportcomplex De Meerpaal alweer 10 jaar bestaat. Inderdaad een gedenkwaardig moment. Er is veel gebeurd in die afgelopen 10 jaar en er gaat ongetwijfeld nog veel meer gebeuren de komende tientallen jaren.
Wij gaan er in elk geval voor!

energiebesparing

Het zal niemand verbazen dat ook op De Meerpaal de energielasten drastisch stijgen. Niet alleen de hockeyvereniging, als grootgebruiker, maar ook wij en de andere gebruikers op De Meerpaal worden hier mee geconfronteerd. De te verwachten kostenstijging is waarschijnlijk zo groot, dat nu al drastische maatregelen nodig lijken te zijn.

In afstemming met de beherende stichting ELB en de andere gebruikers van het complex, worden de onderstaande maatregelen dan ook zo snel mogelijk ingeregeld: