• 2_slide-10.png
  • 4_spierenvoorspierenbanner.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_Bedrijventoernooi_2022.png
  • HD_Familietoernooi_Blauw_2022.png
  • HD_Landelijke_Beeballdag_2022.png
  • HD_Vriendjesdag_2022.jpg

Kerstwens 2021

cheque 2

De Grote Clubactie 2021 is inmiddels beeindigd en als alles goed is hebben alle deelnemers aan deze actie een bericht ontvangen dat zij hun loten kunnen checken. Hopelijk zijn er ook op de door onze leden verkochte loten nog wat leuke prijsjes gevallen. Wij weten het niet, maar het zou wel leuk zijn.

ALV 22

 

De jaarlijkse ALV zal op maandag 31 januari 2022 worden gehouden.
Helaas kunnen we nu nog niet zeggen of dit als vanouds op De Meerpaal zal plaatsvinden of dat het evenals vorig jaar weer een digitale aangelegenheid wordt. Tijdstip en locatie houdt u dus nog van ons tegoed.
Hetzelfde geldt dus ook voor de traditionele nieuwjaarsborrel die doorgaans aan de ALV gekoppeld is. Na 14 januari weten we vast meer.

Team Drangons Centrals 2021 new aangepast

We moesten er even op wachten, maar het junioren softbalteam Dragons/Centrals, uitkomende in de 1e klasse enkels FastPitch Softbal, mag zich ook kampioen noemen. Dit enthousiaste team voerde weliswaar lang de ranglijst aan maar kon in theorie nog steeds achterhaald worden. Dit gebeurde echter niet en dan mag je je terecht KAMPIOEN noemen!  Proficiat meiden!!!

Afsluitdag 1

Onder het adembenemende schouwspel van een schitterende dageraad togen op zaterdag 23 oktober een aantal noeste vrijwilligers aan de slag om de voorbereidingen te treffen voor de slotdag van ons seizoen. Het eerste en enige feestje dat echt doorgang kon vinden dit jaar. En een feestje werd het dan ook.

 

PicsArt 11 03 030728

 

Op vrijdag 29 oktober vond er een informatieve bijeenkomst van het Platform Sport plaats op Sportpark de Meerpaal.

Deze extra bijeenkomst kwam voort uit het lokaal sportakkoord uit het thema "Vitale sport- beweegaanbieders" en specifiek het onderwerp kennisuitwisseling. Bedoeld voor leden van Platform Sport en leden van de raad met als doel te informeren over de landelijke ontwikkelingen rondom bewegen. 

Softbal asp kampioen 1

In een heuse beslissingswedstrijd wisten de meiden van het combi-team van Houten Dragons en UVV beslag te leggen op de eerste plaats in hun competitie. Het was de laatste wedstrijd, tegen de nummer 2, dus het ging wel degelijk ergens om.