• 1_HD_Olympisch_Openingsweekend_2020_Web_Banner.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HD_Web_Banner_Streamer_20jaar_jubileum_2020.png
  • 4_slide-12.png
  • 5_HD_Web_Banner_Streamer_Bedrijventoernooi_2020.jpg
  • 6_slide-6.png
  • 7_slide2016.png

Kleding kan je in onze webwinkel bestellen! Dat kan 24/7. Kleding passen kan 2x per jaar op de speciale kledingpasavonden. 

Op 11 januari 2020 zullen we ook weer een tweedehandskledingverkoop organiseren. 

Voor alle vragen omtrent de clubkleding kun je terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wil je kleding passen? Dat kan op: 

* zaterdag 11 januari tussen 10.30 en 13.00 uur 
* donderdag 16 april tussen 19.00 en 21.00 uur

Locatie: De Meerpaal   

Wanneer jouw maat op voorraad is, kan de kleding direct meegenomen worden en anders krijg je persoonlijk bericht wanneer een bestelling opgehaald kan worden.

 

 

Tweedehandskledingverkoop

Op 11 januari is er - naast het pasmoment en kleding bestellen - ook gelegenheid om tweedehandskleding te kopen. 

Alle leden mogen kleding inbrengen. Interesse? Lees dan onderstaande informatie:

Inname kleding: Tot en met 9 januari kan je contact opnemen met de kledingcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt bericht op welk tijdstip de kleding op 11 januari op de Meerpaal kan worden ingeleverd. Ter plekke zullen we bepalen wat de kleding op moet brengen. Bij ieder artikel zal er een kleine opslag ten gunste van de vereniging komen. De kleding wordt gemerkt en geregistreerd en de verkoper krijgt hiervan een bewijsje mee.

Welke kleding: We nemen alleen kleding in die er naar ons oordeel nog redelijk uitziet. Kapotte of incomplete kleding wordt niet ingenomen. Ook kleding met het oude logo wordt niet ingenomen. Dit geldt ook voor toques en kousen. Wat mag wel: Ondershirt, wedstrijdshirt, broek (lang of kort), riem, hoodie, jack, windbreker etc. Allemaal voorzien van het nieuwe logo. Ook schoenen mogen, mits deze er nog zeer netjes uitzien en niet teveel uitgelopen zijn. Handschoenen mogen ook ingeleverd worden, hiervoor geldt hetzelfde: ze moeten er nog netjes uitzien.

Verkoop kleding:Tijdens de kleding pas/verkoopdag op 11 januari wordt de ingebrachte kleding door ons aangeboden. Tussen 13.15 en 13.30 uur kan het bedrag van de verkochte kleding en de niet-verkochte kleding weer opgehaald worden. Niet-opgehaalde kleding zal niet worden bewaard maar geschonken worden aan een goed doel.

Kleding kopen: Alle tweedehandskleding moet contant en liefst zoveel mogelijk gepast worden afgerekend. Er kan niet met ideal betaald worden en ook niet met een automatische incasso.

   

Heb je nog vragen? Neem dan graag even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.