• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Welkom bij de Houten Dragons Vacaturebank 

Vrijwilliger zijn bij een vereniging, betekent betrokken zijn bij de sport van je zoon/dochter, kleinkind, vriend/vriendin, maar natuurlijk ook van jouw sport als speler binnen een team. Het geeft je naast betrokkenheid ook voldoening, energie en hoe leuk is het om nog meer met de sport bezig te zijn dan alleen als speler of toeschouwer.

Houten Dragons zoekt vrijwilligers, deze vrijwilligers zijn niet alleen de volwassenen, maar ook jij als jeugdspeler kan je steentje bijdragen. Wanneer je op school zit en je bijvoorbeeld je MAS stage uren moet maken kan je dat ook bij Houten Dragons. Nieuwsgierig? Kijk bij MAS stage. Daarnaast kan je je ook opgeven als (hulp)trainer om de jongste jeugd onze mooie sport bij te brengen. Bovendien hebben wij een aantrekkelijke vergoeding voor onze vrijwilligers t/m 18 jaar.

Check snel onze vacatures en meld je vandaag nog aan!! 

 

Trainers U12

 

We vormen op dit moment een nieuw team U12 (jeugd van 9 t/m 12 jaar).
Voor dit team willen wij ook een geheel nieuw kader vormen.
We vragen daarom:


Twee enthousiaste trainers
Dit nieuwe, nog te vormen, team vraagt enthousiaste trainingen, liefst door 2 trainers.
Ervaring is niet zozeer een vereiste, wel plezier in de sport.

TC (Technische Commissie) Softbal

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrouw of man met voldoende kennis van softbal die deel uitmaakt van de Technische Commissie (TC). De TC bestaat uit een TC Softbal - TC Honkbal - Algemeen TC Coördinator. 

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de teams (coaches en trainers), bespreekt best practises en adviseert indien er mogelijk issues zijn met teams en/of spelende leden en bespreekt deze met de algemeen TC coördinator. 

Je denkt mee met de technische beleidsvoering van de softbalafdeling, denk hierbij aan doorstromingen en niveaus van spelers.

Tijdsinvestering: De tijd die nodig is, is afhankelijk van de behoefte vanuit de softbal teams. je loopt regelmatig een rondje langs de velden en 1x per kwartaal is er een technisch overleg en 2x per jaar een groot kader overleg.

Sponsor commissie

Sponsors zijn onmisbaar voor elke vereniging en zijn in verschillende vormen mogelijk, denk aan bedrukking van tenues, materialen maar ook een financiële bijdrage.

Heb jij het in je vingers om toekomstige sponsoren warm te maken voor onze geweldige vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vanwege het vertrek van beide commissieleden zijn wij naarstig op zoek naar twee nieuwe leden die de sponsorcommissie weer op volle sterkte brengen en nieuwe sponsoren aan ons kunnen binden. 

MAS-stage

Leerlingen van de middelbare school moeten MAS-stage lopen. Bij onze vereniging is dit ook mogelijk.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het assisteren bij clinics, de landelijke beeballdag, toernooien enzovoort. 

Hoe leuk is het om de verplichte MAS-stage bij ons te kunnen lopen en je uurtjes te maken terwijl je met je favoriete sport bezig bent? 

Activiteiten commissie 

De activiteitencommissie organiseert en ondersteunt bij diverse activiteiten, denk bijvoorbeeld aan opening seizoen, vriendjesdag en activiteitenmarkt.

De activiteiten variëren van klaarzetten, opruimen, inkopen doen tot hulptroepen regelen. Het is een leuke gevarieerde functie waarbij je veel contacten hebt met coaches en leden en niet geheel onbelangrijk het is de meest gewaardeerde en dankbare commissie, want de activiteiten zijn naast de wedstrijden de leukste dingen die een vereniging organiseert voor haar leden.  

Heb jij organisatietalent en vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor blije gezichten van onze leden? Dan zijn we op zoek naar jou!