• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v3.png

Op 20 september beleefde een deel van onze Vuurdraken een grandioos avontuur.
Om 9 uur ´s-morgens begon de warming up van de Franse Beeballdag in een heus stadion in het zuiden van Parijs. Samen met 23 andere teams speelden onze jonge helden en heldinnen een vriendschappelijke toernooi.  

arc de triomph

 

Maar als je naar Parijs gaat, dan wil je natuurlijk ook de stad zelf zien. Daarom zijn wij met z´n allen op vrijdagmiddag vertrokken, zodat wij op zaterdag de stad door konden bezichtigen. Natuurlijk mochten de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Sacre Coeur niet op onze reis ontbreken. En gelukkig zat het weer erg mee. Zaterdagavond was er al een BBQ georganiseerd door de organisatie van de Beeballdag. Een erg leuk initiatief waar we nog meer Nederlandse teams tegen zijn gekomen.

 team met mascotte

 

 

Met onze stedentrip in de benen speelden we op zondag 3 wedstrijden. Tussen de wedstrijden door konden we verschillende werp- en sprintspelletjes doen. Na het goed afleggen van in totaal 4 spelletjes konden de kids op vertoon van een volle kaart een ijsje ophalen bij de bar.
Om kwart over 3 begon de prijsuitreiking. Iedere deelnemer kreeg een medaille en elk team een mooie beker. De terugweg verliep gelukkig een stuk voorspoediger dan de heenweg. Maar daar hebben de meeste Vuurdraakjes niets van gemerkt….die sliepen als een roos.

 

team met poster