• 2_slide-10.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • HD_WarmingUpToernooi_2023_Web_Streamer_v3.png

Het was weer zo’n dag.. Het zonnetje scheen, en laat ik nou net op de ranglijst gezien hebben dat Houten Dragons Heren 1 – Domstad Dodgers Heren 4 op het programma staan. De nummer 1 tegen de nummer 2. Allebei nog ongeslagen.

Dit mocht ik natuurlijk niet missen. Maar wie een spannende pot verwachte kwam een beetje bedrogen uit...

Domstad Dodgers staat altijd bekend als een goede slagploeg. Dus het was aan de allround Houten Dragons om deze goede slagploeg in bedwang te houden.

En dat lukte! Door ijzersterk pitchen van Björn te Boekhorst, goed verdedigen van zowel infield als outfield en vooral het aanvallen met lange rally's werd Domstad Dodgers redelijk simpel aan de kant gezet.

Waar voor de wedstrijd de 'Rookies' Micha Reij en Stephan Mul nog in het zonnetje werden gezet met roze rugzakken, was daar in de wedstrijd weinig van te merken. Niemand deed vandaag onder. Wat een teamprestatie!

De uitslag werd 15-0! Daarmee blijft Houten Dragons ongeslagen in deze competitie! Laten we hopen dat de heren dit volhouden!

Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen HCAW in Bussum op het programma. De nummer 3 tot vandaag.

Voor de vroege vogels onder ons, 10:00 uur start deze wedstrijd en als ze blijven spelen zoals ze dit hele seizoen al doen, krijg je er zeker geen spijt van om dit team te steunen.