• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Aankomende maandag 4 maart wordt een belangrijke dag voor de Dragons. De gemeente laat dan de definitieve backstop plaatsen op de velden aan de Warinenpoort, onze tijdelijke locatie. Tot twee weken terug leek er nog geen schot in te zitten, maar door een snelle actie van wethouder Richard Makkinga (PvdA) en onze accommodatiecommissie (vertegenwoordigd door Sjaak 't Hoen), lijkt het toch goed komen. Gelukkig net op tijd voor de oefenwedstrijden, die in het weekend van 9 en 10 maart beginnen.

Met de wethouder is verder afgesproken dat in juni, wanneer het veld op de Warinenpoort voorlopig voor ons alleen is, er gravelpaden aangelegd gaan worden. Niet alleen voor ons is dat gunstiger bij bijvoorbeeld het maken van slidings, ook bij het onderhoud voor de gemeente biedt dit voordelen. Al deze aanpassingen aan onze tijdelijke locatie zijn goed, maar we kunnen pas normaal spelen op een echte honk- en softbalaccommodatie. Deze staat nu hoogstwaarschijnlijk gepland aan de Kruisboog.

Voor de realisatie en financiering van de accommodatie zijn we helemaal aangewezen op de lokale politiek en dit zal daarom nog enige jaren op zich laten wachten. Het bestuur en de accommodatie-commissie doen op dit moment al heel hard hun best om de velden tijdig te realiseren, waarbij wij streven naar oplevering van de velden en accommodatie in 2004.

 

Echter, als lid van de Dragons kun je nu in maart 2002 al je steentje bijdragen en wel op 6 maart aanstaande tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Enig snuffelwerk in de verschillende partijprogramma's leverde drie partijen op waar wij als honk- en softbalvereniging worden genoemd. Deze partijen steunen de Dragons! We willen iedereen vragen goed naar deze programma's te kijken en ook ons veld en dus de toekomst van onze vereniging mee te laten wegen in je keuze.

 

Hieronder de drie links (in alfabetische volgorde) naar de partijprogramma's!

  • GroenLinks
  • Houtens Belang
  • PvdA

Veel succes woensdag !

 

 

namens het bestuur,

Marco Odijk

Voorzitter