• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

VerenigingvhjaarVandaag (7 maart 2015) is tijdens het jaarcongres van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) de titel "Vereniging van het Jaar 2015" toegekend aan HSV Houten Dragons..... WHIIIIEHOEE!!!

Wat is dit een eretitel voor onze vereniging die zo hard de afgelopen jaren heeft gewerkt om de club nog mooier, leuker en sterker te maken dan ze al was. Deze erkenning door de KNBSB voelt dan ook echt geweldig!

In het jury rapport wordt gesproken over de bestuurlijke ontwikkeling van afgelopen 2 jaar en het beleidsplan 2015-2017, getiteld "Samen met Plezier Presteren". Zoals tijdens de laatste ALV gepresenteerd is dit - volgens ons als bestuur - ons toekomstbeeld en wordt hierin beschreven hoe de Dragons zich de komende jaren wil ontwikkelen. En het fraaie is dus dat de KNBSB heeft geconcludeerd dat daarmee de basis is gelegd voor een ontwikkeling in de richting van een uitstekende en vitale honk- en softbalvereniging. Hoe geweldig is dat?! Deze toekenning van de eretitel is natuurlijk een enorme opsteker, niet alleen voor bestuur maar juist voor alle leden en fans van de Dragons. Het beleidsplan "Samen met Plezier Presteren" is natuurlijk beschikbaar voor iedereen die belangstelling heeft voor onze mooie vereniging. Bezoek daartoe deze pagina op onze website.

Ik wil dan ook iedereen die zich de afgelopen tijd veelvuldig en intensief heeft ingezet (bestuur, kader, commissies, teamco's...), maar ook alle andere vrijwilligers en nat??rlijk alle spelende leden bedanken voor jullie inzet, geloof in de vereniging en het delen van Dragons ambities. Het is niet altijd even makkelijk, het vraagt veel doorzetting maar uiteindelijk is dit dus ook zichtbaar naar buiten toe. Een enorm petje af voor jullie!!

 

We vieren het op zaterdag 11 april met een extra feestelijke open dag! Iedereen is daarbij van harte welkom.



Bedankt, en sportieve groet namens het bestuur,

Michel (voorzitter)

image

Marc en Leander krijgen de titel uitgereikt (foto: Rob Jelsma)