• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

Van 16 t/m 19 mei werd in Houten de avondvierdaagse gelopen. De dragons liepen natuurlijk ook weer mee. Het was een gezellige vierdaagse waarbij het weer goed meewerkte. Elke avond kon er droog gelopen worden. De laatste avond stond er wel veel wind, maar dat deed onze vlag goed wapperen.

Timen Kompagne en Judith Hogeweg liepen de 5 kilometer in gezelschap van Jan Willem Hogeweg en Wilma de Lange. De 10 kilometer werd gelopen door Joost van Kleef, Arjan Hogeweg, Roan Kompagne, Derek Zomer, Joey Dellevoet, Fahzin Fadainia, Bryan Giezen en Stefan Vogelaar. Zij liepen met Maarten Giezen. Natuurlijk waren er een paar ouders die het leuk vonden om een avond mee te lopen. De moeder van Derek en de vader van Roan liepen beiden 2 avonden mee en ook de moeder van Stefan en de moeder van Fahzin liepen beiden 1 avond mee.


Het hele gezelschap op de 10 kilometer kon natuurlijk rekenen op een cateringstop, welke dit jaar weer goed was verzorgd. Dick Zomer was elke avond ergens te vinden op de route. De 5 kilometer had vanuit de vereniging proviant mee gekregen, dus ook zij kwamen niets tekort.

Veel scholen liepen mee, maar slechts een enkele vereniging. In tenue, met vlag met ons allen in het defile werden we dus zeker herkend door de kersverse wethouders en de burgemeester.

Het zingen moet nog wel wat geoefend worden, want de Vlinder konden we in het defile niet overstemmen.

Kortom het was gezellig en goed.

En wie verzint voor volgend jaar het volgende couplet:

wij zijn de dragons (wij zijn de dragons),
uit de stenen poort (uit de stenen poort),
heb je wel eens (heb je wel eens),
van honkbal gehoord? (van honkbal gehoord?)
Van je hela-hola-hela-ho-la-la...