• 2_slide-10.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

positoos smallIn de gemeente Houten is het Positoos-spaarsysteem ingevoerd waarbij u met een Positoos-spaarpas snel en eenvoudig voor honderden euro’s voordeel kunt sparen bij de aangesloten ondernemers in uw eigen buurt.

Misschien heeft u er in de krant al over gelezen, heeft u de logo’s gezien op sommige winkels of bent u aangesproken door familie of vrienden. 

hd positoos smallHet bijzondere van Positoos is dat u niet alleen voor uzelf kunt sparen maar ook voor onze vereniging de Houten Dragons! Geef als u de pas activeert aan dat u ook voor de Houten Dragons Positoos wilt sparen. Mocht u uw pas al geactiveerd hebben dan kunt u via de site de Houten Dragons alsnog toevoegen. Van iedere 10 Positoos die u spaart, gaan 4 Positoos naar de Houten Dragons. Geef bij iedere aankoop uw pas af en de Positoos worden automatisch bijgeschreven.

De aangesloten ondernemers zijn te herkennen aan een raam of deursticker met het logo van Positoos maar staan ook op de site van Positoos. Met het pasnummer, postcode en huisnummer kunt u op de site www.positoos.nl online het spaarsaldo inzien.

Wilt u meer informatie ga dan naar de site www.positoos.nl. Wij wensen u veel spaarplezier.

Het bestuur