• 2_HD_WarmingUpToernooi_2024_Web_Streamer_v1.png
  • 2_slide-10.png
  • 3_HS1_banner.png
  • 4_banner_opening_2024.png
  • 5_HD_Hemelvaartstoernooi_2024_Web_Streamer_966x123px_v1.png
  • 5_slide2016.png
  • 6_slide-6.png

softbal-coolSta je ook vaak te kijken achter de backstop en heb je dan ook wel eens zin om te honk- of softballen maar wil je niet de  competitieverplichting en elk weekend verplicht in wedstrijden mee draaien? Kom dan eens mee trainen met de recreanten van de HSV Houten Dragons. 

Het recreantenteam speelt softbal met iets aangepaste regels. Ze doen dit gemixed, dus dames én heren wat het erg gezellig maakt. Als er te weinig spelers zijn worden ze gesteund door leden uit de junioren en senioren honkbal en senioren softbal.


Het is een leuke teamsport waar, naast een hoop plezier, techniek en tactiek om de hoek komt kijken. Genoeg reden om de handschoen aan te doen, de knuppel te pakken en je aan te melden voor een eerste kennismaking! Want... we zoeken nieuwe leden (M/V) die mee willen trainen en een aantal keren per jaar mee draaien in een toernooi. Ervaring is niet belangrijk, enthousiasme wel. 


Wie kent er nog een ouder, buren, familie of vrienden... die het leuk vinden om een keer een balletje te gooien en te slaan? Moedig ze aan om eens langs te komen tijdens een training op de woensdagavond in sporthal Den Oord en vanaf april op maandagavond op het veld aan de Warinepoort. 

Lijkt het je leuk kom dan eens langs of zoek contact met Petra de coördinator van het team, telefonisch 06-57993227 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kan ook direct het formulier invullen voor 3x (gratis) meetrainen. Geef dan bij de opmerkingen op dat je voorkeur uitgaat naar het recreanten team. Je wordt dan vanzelf door ons benaderd.


Zie hier nog twee leuke successtories uit het verleden:

Recreanten op dreef!

Recreanten winnen toernooi!